loading...
فارس موزیک
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
چگونه به دعواهای زناشویی پایان دهید 0 233 amirfana
اختلاف های اساسی ، خوشبختی ،زندگی زناشویی 0 125 amirfana
یک رابطه خوب زناشویی نیازمند چه مرزهایی است 0 129 amirfana
درصد خیانت های زناشویی، زمینه جنسی دارند 90 0 117 amirfana
چطور از خیانت های زناشویی جلوگیری کنیم 0 111 amirfana
آیا از روزمره گی زندگی زناشویی خود خسته شده اید+ 8راه حل 0 124 amirfana
عادتهایی که باعث سردی روابط زناشویی می شود 0 116 amirfana
زن و مرد ها به تفاوت های یکدیگردرمسایل زناشویی احترام بگذارند 0 175 amirfana
چگونه پس از ماه عسل از رکود زندگی زناشویی جلوگیری کنیم؟ 0 106 amirfana
زنان شویی 0 144 amirfana
تزریق واکسن آنفولانزا در دوران شیردهی 0 135 amirfana
درد مداوم کف پا در طول شش هفته را جدی بگیرید 0 129 amirfana
کشف جدید ترین روش علمی برای لاغری و تناسب اندام توسط محققین 0 105 amirfana
رژیم غذایی مخصوص افراد مبتلا به آرتریت 0 106 amirfana
نقش تغذیه در پیشگیری و درمان کیست تخمدان 0 98 amirfana
این 17 ماده غذایی را بخورید تا احساس جوانی کنید 0 116 amirfana
درخت بید یا آسپرین: کدام را انتخاب کنیم؟ 0 93 amirfana
علائم نشان دهنده ی تغییرات هورمونی در خانم ها 0 94 amirfana
سرفه را با این نوشیدنی ها درمان کنید 0 100 amirfana
رئیس مجلس شورای اسلامی: باید از برجام حمایت کرد / غربی‌ها هیچگاه ‌به فکر براندازی ایر 0 113 amirfana
فارس موزیک بازدید : 155 دوشنبه 23 آذر 1394 نظرات (0)

سرطان مثانه نادر است، مخصوصا در زنان

 

علل درد مثانه در زنان چیست؟
اغلب زنانی که از درد مثانه رنج می‌برند عمدتا دچار عفونت هستند، اما این تنها دلیل درد مثانه نیست. درد مثانه می‌تواند علائم هرچیزی از یک عفونت جزئی تا یک بیماری جدی مانند سرطان باشد. خبر خوب این است که سرطان مثانه نادر است و درد مثانه معمولا جدی نیست. اما این بدان معنا نیست که باید آن ‌را نادیده گرفت، هنگامی که در ناحیه لگن یا پایین شکم درد دارید ممکن است مشکل از مثانه باشد.

چطور پی ببریم که درد مثانه نگران‌کننده است یا نه ؟
دکتر سیدیکو، استادیار و مدیر تحقیق بیماری‌های زنان در دانشکده‌ی پزشکی دورهام می‌گوید، به سایر نشانه‌هایی که دارید توجه کنید، به‌ویژه اگر همراه درد مثانه، خون نیز در ادرارتان باشد. وقتی خانم‌ها درد مثانه دارند، باید آزمایش دهند. این آزمایش باید برای تشخیص عفونت دستگاه ادراری و سرطان مثانه انجام شود و سایر شرایط در ادامه فهرست شده‌است:

 

1- عفونتهای دستگاه ادراری
عفونت‌های دستگاه ادراری (گاهی اوقات عفونت مثانه نامیده‌ می‌شود) به زنان بیشتر از مردان آسیب می‌رساند، علت آناتومی ساده‌ی بدن آنهاست. مجرای ادرار زنانه به بخش‌هایی که دارای باکتری‌های طبیعی‌اند(مانند مقعد و واژن) نزدیک‌تر است. همچنین طبق نظر موسسه ملی بیماری‌های دیابت و گوارشی و کلیه، نسبت به مجاری ادرار مردانه کوتاه‌تر است.


درد مثانه‌ ناشی از عفونت‌های دستگاه ادراری ممکن است در هر سنی اتفاق بیافتد. در زنان جوان، ادرارهای مکرر همراه با درد، یکی از علائم شایع عفونت‌های دستگاه ادراری است. علائم در زنان مسن‌تر می‌تواند متفاوت باشد اما به طور معمول این علائم شامل دردهای عضلانی، درد شکم، خستگی مفرط و ضعف است.


ملاقات با پزشکتان برای درمان با آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند کیپرو (کیپروفلاکسین) یا باکتریم (تریمپتوپریم- سولفامتاگزول) که معمولا عفونت دستگاه ادراری را ازبین می‌برند، از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است. اگرچه بدون درمان نیز ممکن است عفونت ازبین رود، اما آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند بهبود بیماری را سرعت بخشند و علائم ناراحت‌کننده عفونت را سریعا از بین ببرد. نوشیدن مایعات فراوان و ادرار مکرر نیز به درمان عفونت و بیماری کمک خواهد کرد.

 

علائم سرطان مثانه, درد مثانه, علل درد مثانه

درد مثانه‌ ناشی از عفونت‌های دستگاه ادراری ممکن است در هر سنی اتفاق بیافتد

 

2- التهاب مثانه بینابینی
طبق گفته‌ی انجمن بیماری‌های دیابت، کلیوی و گوارشی بیشتر از ۳ میلیون زن امریکایی با درد لگن مرتبط به التهاب مثانه بینابینی زندگی می‌کنند. دکتر سیدیکو می‌گوید، التهاب مثانه بینابینی شکل حاد سندرم درد مثانه است. زخم‌ها و یا دیگر تغییرات طولانی مدت در جدار مثانه ممکن است موجب درد شود. مطابق با گفته‌ی انجمن، مشکلات مثانه ناشی از التهاب مثانه بینابینی ممکن است از حساسیت تا درد شدید تغییر کند. عامل دیگری که موجب التهاب مثانه بینابینی می‌گردد، قاعدگی زنانه است که به بدتر شدن درد مثانه منجر می‌شود.


التهاب مثانه بینابینی به‌علت عفونت ایجاد نمی‌شوند، اگرچه نشانه‌ها ممکن است مشابه عفونت باشند. طبق نظر انجمن، اگرچه تاکنون متوجه علت نشده‌ایم، اما یکی از تئوری‌ها حاکی از این است که احتمالا بروز این شرایط به التهاب مربوط است. موارد درمانی التهاب مثانه بینابینی شامل گشاد کردن و پاک کردن مثانه، مصرف داروهای خوراکی و یا استفاده از تحریک عصبی الکتریکی جهت تسکین درد می‌شود. اما هیچ درمان شناخته شده‌‌ی خاصی برای آن وجود ندارد. گاهی‌اوقات گزینه‌ی جراحی مطرح می‌شود و درمان در موارد حادتر، زمانی که مثانه به‌شدت آسیب دیده ممکن است جراحی مبنی بر برداشتن مثانه باشد.

 

3- سرطان مثانه
سرطان مثانه نادر است، مخصوصا در زنان. طبق گفته‌ی انجمن سرطان امریکا، سالانه از حدود ۷۴۰۰۰ تشخیص سرطان مثانه در ایالات متحده، فقط حدودا ۱۸۰۰۰ نفر از آنها زن هستند. از شایع‌ترین علائم، وجود خون در ادرار است؛ همچنین برخی از زنان درهنگام ادرار، احساس سوزش و درد دارند. درمان سرطان مثانه شامل جراحی، شیمی درمانی و پرتودرمانی می‌شود. مطابق با نظر انجمن سرطان امریکا، بیشتر مردم برای برداشتن تومور یا تومورها به جراحی نیاز دارند. در موارد حاد، تمام یا بخشی از مثانه نیز باید برداشته شود.


4- تغییرات در دستگاه تناسلی
دکتر کارل لوبر، متخصص و اورولوژیست می‌گوید، درد مثانه در زنان همچنین ممکن است ناشی از نازک شدن پوست واژن باشد. او توضیح می‌دهد که: این امر آتروفی خوانده می‌شود و اغلب شیوع آن در مواردیست که یائسگی بافت‌های اطراف واژن را از استروژن محروم سازد. استروژن خوراکی کمک نمی‌کند اما کرم استروژن واژینال ممکن است علائم را تقلیل دهد.

به‌گفته‌ی دکتر لابر، با پزشکتان درمورد درد لگن و مشکلتان صحبت کنید، زیرا کمک می‌کند تا علاوه بر کشف مشکل اصلی، نقطه‌ایی که مشکل در آن نهفته است را بیابید.

 

لزوم تشخیص، اما نه یک تشخیص شخصی
سیدیکو می‌گوید که، مد نظر گرفتن اینکه آیا رحم و سایر اندام‌های سیستم زنانه‌ی بدن، در حالی که به مثانه بسیار نزدیک هستند، می‌تواند موجب درد مثانه شود یا خیر از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است. او توضیح می‌دهد، اختلال عملکرد کف لگن (مانند تنگی و یا اسپاسم عضلات لگن) معمولا با درد مثانه همرا است و می‌تواند درد مثانه را تشدید کند. سیدیکو می‌گوید: اگر هیچ یک از این علائم وجود ندارد و فرد مداوم درد مثانه داشته باشد، معمولا مربوط به ‘سندرم درد مثانه’ است که به وضعیت دردناک مثانه اشاره دارد که سایر احتمالات مانند عفونت مجاری ادرار و سرطان از بین می‌رود.
واقعیت مهمی که زنان باید به‌خاطر داشته باشند این است که مشکلات مربوط به درد مثانه را خودتان تشخیص ندهید. شناخت و درمان مشکل می‌تواند به ذهن و بدن کمک شایانی نماید.

منبع :

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    سریال های ایرانی

    آمار سایت
  • کل مطالب : 3910
  • کل نظرات : 93
  • افراد آنلاین : 188
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 474
  • آی پی دیروز : 101
  • بازدید امروز : 8,289
  • باردید دیروز : 202
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 8,289
  • بازدید ماه : 11,352
  • بازدید سال : 53,595
  • بازدید کلی : 614,627
  • سخنان بزرگان
    آمار سایت