loading...
فارس موزیک
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
چگونه به دعواهای زناشویی پایان دهید 0 233 amirfana
اختلاف های اساسی ، خوشبختی ،زندگی زناشویی 0 125 amirfana
یک رابطه خوب زناشویی نیازمند چه مرزهایی است 0 128 amirfana
درصد خیانت های زناشویی، زمینه جنسی دارند 90 0 117 amirfana
چطور از خیانت های زناشویی جلوگیری کنیم 0 111 amirfana
آیا از روزمره گی زندگی زناشویی خود خسته شده اید+ 8راه حل 0 124 amirfana
عادتهایی که باعث سردی روابط زناشویی می شود 0 115 amirfana
زن و مرد ها به تفاوت های یکدیگردرمسایل زناشویی احترام بگذارند 0 175 amirfana
چگونه پس از ماه عسل از رکود زندگی زناشویی جلوگیری کنیم؟ 0 106 amirfana
زنان شویی 0 144 amirfana
تزریق واکسن آنفولانزا در دوران شیردهی 0 134 amirfana
درد مداوم کف پا در طول شش هفته را جدی بگیرید 0 128 amirfana
کشف جدید ترین روش علمی برای لاغری و تناسب اندام توسط محققین 0 105 amirfana
رژیم غذایی مخصوص افراد مبتلا به آرتریت 0 106 amirfana
نقش تغذیه در پیشگیری و درمان کیست تخمدان 0 97 amirfana
این 17 ماده غذایی را بخورید تا احساس جوانی کنید 0 116 amirfana
درخت بید یا آسپرین: کدام را انتخاب کنیم؟ 0 93 amirfana
علائم نشان دهنده ی تغییرات هورمونی در خانم ها 0 94 amirfana
سرفه را با این نوشیدنی ها درمان کنید 0 99 amirfana
رئیس مجلس شورای اسلامی: باید از برجام حمایت کرد / غربی‌ها هیچگاه ‌به فکر براندازی ایر 0 113 amirfana
فارس موزیک بازدید : 17 شنبه 05 دی 1394 نظرات (0)

نهادینه شدن زایمان طبیعی در همدان نیازمند مشارکت فعال سمن هاست

همدان - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: نهادینه شدن زایمان طبیعی نیازمند مشارکت فعال سازمان‌های مردم‌نهاد است و دانشگاه از مشارکت آنان برای فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت حمایت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عبادیان ظهر پنجشنبه در همایش ترویج و فرهنگ‌سازی زایمان طبیعی و گردهمایی مادران باردار در مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: از شاخص‌های بهداشتی درمانی کشور فراوانی زایمان طبیعی و انجام ایمن فیزیکی و روانی زایمان طبیعی است که سال‌های پیش به ابن موضوع توجه نمی‌شد.

عبادیان با اشاره به توجه ویژه دولت به فرهنگ‌سازی در خصوص زایمان طبیعی، توسعه و احداث بلوک‌های زایمانی را تشریح کرد و گفت: با ایجاد بلوک‌های زایمانی، در سال ۹۵ فضای موردنیاز تأمین می‌شود.

وی گفت: مشارکت گروه محیطی برای تحقق هدف‌گذاری‌ها، پرهیز از برخوردهای دستوری، اهتمام ویژه حوزه درمان به زایمان طبیعی و اهمیت کارهای تبلیغی و اطلاع‌رسانی نیز ضروری است.

نهادینه شدن زایمان طبیعی نیازمند مشارکت فعال سازمان‌های مردم‌نهاد است

وی یادآور شد: نهادینه شدن زایمان طبیعی نیازمند مشارکت فعال سازمان‌های مردم‌نهاد است و دانشگاه از مشارکت آنان برای فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت حمایت می‌کنند.

متخصص زنان و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در خصوص زایمان سزارین و مقایسه آن با زایمان طبیعی مطالبی را بیان کرد و گفت: زایمان فیزیولوژِیک فرایندی طبیعی است و دارای مزایای مختلفی همچون کاهش خطرات زایمان و عوارض بیمارستانی، هوشیاری کامل و تجربه لذت زایمان و کمتر بودن طول مدت بستری  است.

دکتر صغرا ربیعی افزود: در مورد سزارین، روزهای بستری برای بیمار، احتمال خونریزی بعد از زایمان، دردهای لگنی و چسبندگی و مدت‌زمانی که فرد بتواند به روال عادی زندگی برگردد بیشتر است و احتمال نازایی بعد از سزارین نیز وجود دارد.

وی با اشاره به عوارض جنینی سزارین این موارد را شامل عوارض داروهای بیهوشی برای جنین و مشکلات تنفسی در نوزاد عنوان کرد.

سزارین تنها در مواقعی کاربرد دارد که زایمان طبیعی برای مادر و جنین با خطر همراه باشد

این متخصص زنان گفت: سزارین تنها در مواقعی کاربرد دارد که زایمان طبیعی برای مادر و جنین با خطر همراه باشد در غیر این صورت مادر می‌تواند یک زایمان کاملاً طبیعی و ایمن داشته باشد.

وی با تشریح دلایل موردقبول برای اجرای یک سزارین، تطابق نداشتن سر جنین با لگن مادر، طرز قرار گرفتن غیر‌عادی جنین، مشکلات مربوط به جفت و بند ناف و زایمان قبلی و علل علمی که پزشک مجبور به انتخاب سزارین می‌کند را ازجمله دلایل انجام سزارین برشمرد.

کارشناس مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با اشاره به اهداف برنامه ترویج زایمان طبیعی، گزارشی از عملکرد دانشگاه در ترویج زایمان طبیعی ارائه کرد و گفت: در سال ۱۳۹۲ شاخص سزارین کل استان ۴۷.۸۳ درصد بوده که در پایان یک‌ساله برنامه به ۴۵.۹۹ درصد رسیده است.

اعظم علی شیرزاد در ادامه مطالبی در موردتکریم مادر باردار ذکر کرد و افزود: ارائه خدمات زایمانی باکیفیت با تأکید بر زایمان فیزیولوژیک، کاهش مداخلات حین زایمان و تکریم مادر باردار در تمام مراکز با رعایت استانداردها موردنظر است.

اعزام ماماها و متخصصان زنان به دوره‌های مهارت‌های زایمان طبیعی

وی برنامه‌های در حال پیگیری را شامل اعزام ماماها و متخصصان زنان به دوره‌های مهارت‌های زایمان طبیعی و متخصصان بیهوشی برای ارائه خدمات بیهوشی برای زایمان بی‌درد، برقراری تسهیلات برای عقد قرارداد بیمارستان‌های دولتی با ماماها و متخصصان زنان برای ارائه خدمات خصوصی و پایش مداوم برنامه زایمان طبیعی برشمرد و گفت: برگزاری کمیته ترویج زایمان طبیعی در دانشگاه نیز مدنظر است.

یک متخصص بیهوشی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز اظهار داشت: در اغلب خانم‌های باردار زایمان با درد بسیار شدیدی همراه است که بیشتر آنان این درد را غیرقابل‌تحمل توصیف می‌کنند و با توجه به تاریخچه اقدامات برای کاهش و کنترل این درد، پی می‌بریم که همواره تلاش در این راه وجود داشته است.

دکتر پوران حاجیان با اشاره به روش‌های زایمان بی‌درد افزود: از ۱۵۰ سال پیش زایمان بدون درد یا کم درد در دنیا شروع‌شده و بیش از ۱۵۰ روش در این زمینه شناخته‌شده که آن‌ها را به دودسته دارویی و غیر دارویی تقسیم می‌کنند.

وی بابیان اینکه زایمان بی‌درد هم امکان‌پذیر است، گفت: زایمان در اغلب خانم‌های باردار با درد بسیار شدیدی همراه است و متأسفانه هنوز ترس از زایمان یکی از دلایل عمده امتناع زنان از زایمان طبیعی است

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    سریال های ایرانی

    آمار سایت
  • کل مطالب : 3910
  • کل نظرات : 93
  • افراد آنلاین : 195
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 414
  • آی پی دیروز : 101
  • بازدید امروز : 1,928
  • باردید دیروز : 202
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 1,928
  • بازدید ماه : 4,991
  • بازدید سال : 47,234
  • بازدید کلی : 608,266
  • سخنان بزرگان
    آمار سایت